Datum gewijzigd: 6-11-2017

Deel deze pagina


Leernetwerk Wet Banenafspraak

9 november 12:30-16:00 uur
Seats2Meet, Stationsplein 49, Amersfoort


Op donderdagmiddag 9 november 2017 vindt bij Seats2Meet (Stationsplein 49 Amersfoort) een bijeenkomst plaats van het leernetwerk Wet banenafspraak waterschappen. Van 12.30 tot 13.00 uur is er een inlooplunch, waarna van 13.00 tot 16.00 uur het onderstaande programma volgt:

  • Monique Veldhoven (adviseur Wet Banen afspraak A&O-fonds Waterschappen) en Arjan Guijt (Unie van Waterschappen) zullen jullie bijpraten over actuele ontwikkelingen rond de Wet Banenafspraak en de mogelijke invoering van de Quotumwet en de gevolgen daarvan voor waterschappen.
  • Bart de Bart van de organisatie Studeren & Werken op maat zal een presentatie houden over hoe je als organisatie de bijzondere groep van hoogopgeleide jongeren (HBO en WO)  met een arbeidsbeperking aan je organisatie kan binden en welke ondersteuning hun organisatie hierbij kan leveren.
  • Ad de Ruijter, adviseur realisatie banenafspraak overheid, zal een presentatie en toelichting geven op de onlangs gelanceerde Toolbox Inclusief en de ondersteuning die deze toolbox jullie in de praktijk kan geven.

Tot slot is er ruimte voor het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen.

Doelgroep van deze bijeenkomst zijn P&O-professionals en OR-leden van waterschapsorganisaties. Voor deze bijeenkomst kan je je hieronder aanmelden.


 

Aanmelden

  
  

Ontwerp ]RUURD['s, techniek: Dutchbrite, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman