Datum gewijzigd: 20-12-2017

Personeelsmonitor Decentrale overheidssectoren

donderdag 21 december 2017

De A&O-fondsen Waterschappen, Provincies en Gemeenten hebben voor de tweede maal een gezamenlijke personeelsmonitor gepubliceerd. De gegevens in deze ‘Personeelsmonitor decentrale overheidssectoren 2016’ zijn afkomstig uit de Personeelsmonitor Provincies, de Personeelsmonitor Gemeenten en de HR-monitor Waterschappen en hebben betrekking op het jaar 2016. Tevens wordt er een vergelijking gemaakt met 2014, de eerste keer dat de gezamenlijke monitor werd uitgebracht.

Om deze gezamenlijke personeelsmonitor mogelijk te maken, hebben de drie fondsen een standaard set van kernvragen ontwikkeld en deze ieder opgenomen in hun eigen monitor, naast andere sectorspecifieke vragen. De monitor geeft hiermee inzicht in het personeelsbestand van de drie afzonderlijke decentrale overheidssectoren. Download hier de personeelsmonitor.

Ontwerp ]RUURD['s, techniek: Dutchbrite, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman