Datum gewijzigd:

Deel deze pagina


Bijeenkomst 2 Platform Loopbaanprofessionals

29 oktober 2019 10:00-16:30 uur
Tribes, Utrecht Centraal Station


Op dinsdag 29 oktober vindt wederom een bijeenkomst plaats van het Platform Loopbaanprofessionals. Locatie: Tribes, Utrecht Centraal Station.

Naast het traditionele middagprogramma is er (bij voldoende animo) ook een intervisieprogramma in de ochtend voor de liefhebbers. Jiska van Leeuwen zal deze verzorgen. Een mooie gelegenheid om met collega coaches bij de waterschappen te sparren!! Je kan dus zelf een keuze maken of je zowel in de ochtend als de middag meedoet, of alleen één dagdeel. Dit graag aangeven in het open veld bij het aanmeldingsformulier. Hieronder het volledige programma voor deze dag:

Programma

Tijd Onderwerp
10.00 - 11.30 uur Intervisie | Jiska van Leeuwen
11.30 - 12.15 uur Lunch
12.15 - 12.30 uur Welkom | Ester Leibbrand en Bart de Zwart
Programma
Introductie thema
12.30 - 13.30 uur Introductie Kerntalentenmethode | Ingeborg de Keizer | Eigen Meerwaarde

Je favoriete speelgoed en de dingen die je als kind het liefste deed, zeggen alles over je natuurlijke voorkeuren en de talenten die je hebt. Deze natuurlijke voorkeur is de basis van de KernTalenten-methode, die de grond van je karakter, je talent en je drijfveren blootlegt.De methode is ontwikkeld door Danielle Krekels. Zij heeft een werving- en selectiebureau voor ingenieurs en wetenschappers en zij ondervroeg haar cliënten wat zij graag als kind deden. Zo ontdekte zij in de loop van 20 jaar onderzoek dat de natuurlijke keuze van kinderen (tussen de 4 en 12 jaar) voor speelgoed en spelactiviteiten direct te maken heeft met hun sterke aanleg. 

13.30 - 14.00 uur Inventarisatie op gebruik van diverse methodieken binnen de waterschappen. | Ester Leibbrand
Wat gebruik jij en wat raad je aan bij je collega en waarom?
14.00 - 14.20 uur Pauze
14.20 - 15.20 uur

De trends op de arbeidsmarkt. Hoe beinvloeden ze jouw werk als loopbaanprofessional? | Dorien Waasdorp

Dorien Waasdorp -Trainer & spreker, auteur van 2013 en 2015 heb ik mede de boeken, Hoe vind ik een baan? en "Zo vind je een Baan”.

"Inspirerend, praktisch, bij de tijd, vrolijk en motiverend, dat zijn de reacties die ik terugkrijg van de deelnemers of toehoorders van mijn inspiratiesessies. Ik vind het erg leuk om voor een groep te staan. Onderwerpen waarover ik spreek zijn: de veranderende arbeidsmarkt en het recruitment en het terrein van mobiliteit. Dit doe ik met een frisse blik en een praktische kijk op de arbeidsmarkt.’

15.20 - 15.50 uur

Interactieve dialoog n.a.v. de presentatie van Dorien. | Ester Leibbrand
Hoe zullen onze bestaande functies zich ontwikkelen, gelet op de digitalisering en robotisering. Hoe ver zijn andere waterschappen met hun gedachten en/of voorbereiding daar over? Worden medewerkers ook in die richting(en) ontwikkeld?

15.50 - 16.00 uur Afronding
16.00 - 16.30 uur Borrel 

 

 

 

 


Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

LET OP: Bij aanmelden graag aangeven of je aanwezig bent bij het ochtendprogramma / middagprogramma / of de gehele dag!

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman