Datum gewijzigd: 4-10-2021

Deel deze pagina


Bijeenkomst Hybride werken in de praktijk (online)

18 november 2021 09:30-12:00 uur


In vervolg op de eerdere bijeenkomsten rond hybride werken, organiseert het A&O-fonds Waterschappen in het najaar nog een tweetal online vervolgbijeenkomsten rond het thema hybride werken. In de bijeenkomsten staat het delen van (eerste) ervaringen met hybride werken vanuit organisaties centraal. 

  • Donderdag 14 oktober: Onze organisatiecultuur in een hybride setting? >> info en aanmelden
  • Donderdag 18 november: Hybride werken in de praktijk >> voor aanmelden zie hieronder


Donderdag 18 november 9.30 - 12.00 uur: Bijeenkomst Hybride werken in de praktijk
In de bijeenkomst van donderdag 18 november van 09.30 tot 12.00 staan we stil bij de eerste ervaringen rond hybride werken. Als het goed is hebben we daar tegen eind november allen inmiddels ervaring mee. Wat gaat goed? Welke best practices zijn er te delen? Wat loopt anders dan verwacht? Wat betekent dat voor het toekomstige beleid rond hybride werken? 

Deze bijeenkomst is in het bijzonder bedoeld voor professionals (HR, organisatieontwikkeling, management, facilitair etc) binnen de sector waterschappen die (mede) verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en implementeren van beleid rond hybride werken binnen hun organisatie.
 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door het invullen van het onderstaande formulier.
   

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman