Datum gewijzigd: 28-9-2021

Deel deze pagina


Bijeenkomst Leerlijn Digitale Transformatie (online)

2 november 2021 13:30-16:00 uur
Online


Wil jij binnen jouw waterschap ook een vruchtbare bodem creëren voor de digitale transformatie? Zorgen voor medewerkers die begrijpen wat de ontwikkelingen voor hen betekenen en kunnen inspelen op de digitale opgaven en kansen in hun werk? En ben je benieuwd hoe andere waterschappen dit aanpakken? Dan nodigen we je van harte uit om op dinsdag 2 november van 13.30 tot 16.00 uur aan te sluiten bij een online bijeenkomst over de leerlijn Digitale Transformatie.
 
Voor wie en door wie
Deze online bijeenkomst is zowel voor opleidingsprofessionals die al volop aan de slag zijn als nog aan het begin staan van hun pad om bewustwording rondom digitale transformatie te creëren. Door samen te delen en verkennen gaan we voor een interactieve en leerzame bijeenkomst voor iedereen! De leerlijn is in opdracht van en in samenspraak met de waterschappen opgezet door Het Waterschapshuis. Het A&O-fonds Waterschappen en Het Waterschapshuis werken samen bij de organisatie van deze bijeenkomst en willen waar het kan en nodig is samen ondersteunen bij de implementatie van de leerlijn.
 
Programma
In de bijeenkomst hoor je meer over de digitale transformatie en over de leerlijn. Collega’s vertellen wat de leerlijn voor managers hun waterschap heeft gebracht en delen tips voor de implementatie. Daarnaast krijg je de gelegenheid je wensen en ideeën voor de leerlijn voor medewerkers kenbaar te maken, en we horen graag wat er nodig is om je te helpen de leerlijn succesvol in te zetten binnen jouw waterschap.
 
Leerlijn
In de leerlijn Digitale Transformatie leren waterschappers wat de digitale transformatie betekent voor het waterschapswerk in het algemeen en voor hun eigen rol. Verschillende waterschappen zijn al gestart met de leerlijn voor managers en een pilotleerlijn voor het bestuur; een leerlijn voor medewerkers is in ontwikkeling. Bekijk hier een korte animatie voor meer informatie over de leerlijn.
 
Aanmelden
Het programma biedt je houvast als je je eerste schreden nog moet zetten op het pad van de digitale transformatie, maar ook als je nog wilt meedenken in het aanbod vanuit Het Waterschapshuis en het A&O-fonds als je de route al voor je ziet. Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden.
 

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman