Datum gewijzigd: 4-10-2021

Deel deze pagina


Bijeenkomst Onze organisatiecultuur in een hybride setting? (online)

14 oktober 2021 09:30-12:00 uur


In vervolg op de eerdere bijeenkomsten rond hybride werken, organiseert het A&O-fonds Waterschappen in het najaar nog een tweetal online vervolgbijeenkomsten rond het thema hybride werken. In de bijeenkomsten staat het delen van (eerste) ervaringen met hybride werken vanuit organisaties centraal.  

  • Donderdag 14 oktober: Onze organisatiecultuur in een hybride setting? >> voor aanmelden zie hieronder
  • Donderdag 18 november: Hybride werken in de praktijk >> info en aanmelden


Donderdag 14 oktober 9.30 - 12.00 uur: Bijeenkomst Onze organisatiecultuur in een hybride setting?
In de bijeenkomst van donderdag 14 oktober van 09.30 tot 12.00 start Godelieve Meeuwissen met haar presentatie 'Hybride werken – over hoe je ondanks botsende behoeftes toch inspirerend beleid kan maken'. Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie de voordelen van locatie-onafhankelijk werken combineert met de voordelen van kantoor? En hoe zorg je ervoor dat je aan ieders wensen kunt voldoen? Godelieve Meeuwissen is ‘directiefluisteraar’ en begeleidt organisaties bij succesvol hybride werken. Ze is auteur van ‘Inspirerend leiderschap op afstand’ (2021) en ‘Zin houden in je werk’ (2017). 

Daarna gaan we met elkaar in gesprek over welke implicaties hybride werken heeft voor de 'oude' organisatiecultuur en hoe je vorm geeft aan andere behoeften van medewerkers en een bijpasende organisatiecultuur. 

Deze bijeenkomst is in het bijzonder bedoeld voor professionals (HR, organisatieontwikkeling, management, facilitair etc) binnen de sector waterschappen die (mede) verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en implementeren van beleid rond hybride werken binnen hun organisatie.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door het invullen van het onderstaande formulier.
   

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman