Datum gewijzigd: 7-7-2021

Deel deze pagina


Bijeenkomst Terug naar kantoor, basis op orde!

9 september 2021 09:30-12:00 uur
Online


In vervolg op de online bijeenkomst in mei rond het ontwikkelen van een visie op hybride werken, organiseert het A&O-fonds Waterschappen in het najaar een drietal online vervolgbijeenkomsten rond het thema hybride werken. In de bijeenkomsten staat het delen van (eerste) ervaringen met hybride werken vanuit organisaties centraal.  

  • Donderdag 9 september: Terug naar kantoor, basis op orde! >> voor aanmelden zie hieronder
  • Dnderdag 14 oktober: Onze organisatiecultuur in een hybride setting? >> info en aanmelden
  • Donderdag 18 november: Hybride werken in de praktijk >> info en aanmelden


Donderdag 9 september 9.30 - 12.00 uur: Bijeenkomst Terug naar kantoor, basis op orde!
In de bijeenkomst van donderdag 9 september van 09.30 tot 12.00 staan we stil bij de terugkeer naar kantoor en de daarbij benodigde basis voor hybride werken. Denk hierbij aan het op orde hebben van het kantoor, de verdeling van de bezetting, ons weer thuis voelen op kantoor en hoe hybride te overleggen. Het delen van eerste ervaringen staat hierbij centraal.

Deze bijeenkomst is in het bijzonder bedoeld voor professionals (HR, organisatieontwikkeling, management, facilitair etc) binnen de sector waterschappen die (mede) verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en implementeren van beleid rond hybride werken binnen hun organisatie.
 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door het invullen van het onderstaande formulier.
   

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman