Datum gewijzigd: 16-4-2021

Deel deze pagina


Bijeenkomst 'Visie op hybride werken' (online)

11 mei 2021 09:30-12:00 uur
Online


De COVID-19 pandemie heeft organisaties in de sector waterschappen in een transitiefase gezet naar meer hybride werkvormen. Deze transitie vraagt om een heldere integrale strategische visie over het hybride werken als basis voor het beantwoorden van de diverse hieraan verbonden HR-vraagstukken: Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers fysiek en mentaal fit structureel thuiswerken? Hoe houd je medewerkers betrokken bij de organisatie? Hoe organiseren we de onderlinge (digitale) communicatie? Hoe geef je als manager leiding op afstand? Welke (nieuwe) functies geven we aan kantoorgebouwen? Hoe organiseren we leren en ontwikkelen?

Het A&O-fonds waterschappen organiseert daarom samen met bureau Ditox op dinsdag 11 mei van 9.30 – 12.00 een eerste interactieve online bijeenkomst over het ontwikkelen van een integrale strategische visie op hybride werken.

Centraal in deze eerste bijeenkomst staat het ontwikkelen van een integrale strategische visie op hybride werken op organisatieniveau waarbij de doelen en randvoorwaarden aansluiten bij de cultuur en kernwaarden van de organisatie en interne en externe ontwikkelingen. Deelnemers ontvangen hiervoor handvatten, inspireren elkaar en delen ervaringen.

Daarnaast vindt samen met de deelnemers een inventarisatie en prioritering plaats van deelvragen rond de praktische uitvoering van de integrale strategische visie op hybride werken op de volgende hoofdthema's:

  • Een alternatieve functie voor het kantoor?
  • Meer gedecentraliseerde werkplekken?
  • Een ander mobiliteits-, duurzaamheids- & vitaliteitsbeleid?
  • Een veranderende rol voor management en gedragsverandering voor iedereen?


Aan de hand van deze inventarisatie organiseert het A&O-fonds de komende maanden specifieke vervolgbijeenkomsten waar per bijeenkomst meer specifiek wordt stilgestaan bij beantwoording van een van deze deelvragen.

Deze eerste bijeenkomst is in het bijzonder bedoeld voor professionals (HR, organisatieontwikkeling, management, facilitair ect) werkzaam binnen de sector waterschappen die (mede) verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van een integrale strategische visie op hybride werken binnen hun organisatie.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door het invullen van het onderstaande formulier.
Wil je op de reservelijst staan zodat je bericht ontvangt wanneer een deelnemer afmeldt? Stuur dan een e-mail naar info@aenowaterschappen.nl. Ook als je op de hoogte gehouden wilt worden over de uitkomsten van de bijeenkomst en het vervolg kan je een e-mail sturen.

HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT. Wil je op de reservelijst staan zodat je bericht ontvangt wanneer een deelnemer afmeldt? Stuur dan een e-mail naar info@aenowaterschappen.nl. Ook als je op de hoogte gehouden wilt worden over de uitkomsten van de bijeenkomst en het vervolg kan je een e-mail sturen. Voor vragen over deze bijeenkomst, mail naar bart.dezwart@aenowaterschappen.nl.
 

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman