Datum gewijzigd: 22-2-2021

OR-collegereeks Omgevingswet 1 De Bedoeling

2 maart 2021 09:00-10:30 uur

De collegereeks Omgevingswet voor OR-leden, is een vierdelige online mini-cursus die jou alle ins-en-outs geeft die je moet weten over de Omgevingswet. Na de vier ochtendsessies van 90 minuten beschik je over de nodige actuele kennis, concrete adviezen en praktische handvatten waardoor je in staat bent om jouw OR-werk met betrekking tot de Omgevingswet direct anders, beter en handiger aan te pakken. Je kunt je nu aanmelden voor de gehele collegereeks of voor losse colleges die je specifieke interesse hebben. Klik hier voor meer informatie over de gehele collegereeks. Hieronder kan je je aanmelden voor college 1: De Bedoeling.

College 1 De bedoeling van de Omgevingswet
Het eerste college is op dinsdag 2 maart van 9.00-10.30 uur. In deze kick-off neemt Gelinde Groeneveld je mee in het waarom van deze wetswijziging en wat de actuele status is.

Het programma is als volgt:
08.45 - 09.00 - Digitaal ontvangst
09.00 - 09.10 - Welkom, introductie en uitleg programma – host en moderator: Annemie van Loon
09.10 - 09.30 - Interactief intermezzo
09.30 - 10.30 - College met Q&A via moderator

Aanmelden voor College 1 De bedoeling van de Omgevingswet kan via het onderstaande formulier. Aanmelden voor een van de overige colleges uit deze reeks? Klik dan hier. OR-leden werkzaam bij een gemeente of provincie kunnen zich inschrijven bij hun eigen A&O-fonds: A&O fonds Gemeenten (klik hier voor aanmelden) of A&O-fonds Provincies (klik hier voor aanmelden).