Datum gewijzigd: 1-9-2020

Online Werkatelier Omgevingswet leidinggevenden 13-10

13 oktober 2020 09:00-11:30 uur
n.v.t.

Omgevingswet voor leidinggevenden in één ochtend
Om leidinggevenden te ondersteunen bij de verandering die de Omgevingswet vraagt, bieden het A&O-fonds Gemeenten en het A&O-fonds Waterschappen een unieke mogelijkheid om in een ochtend kennis, inzicht en gereedschap hiervoor te krijgen.

In deze intensieve regionale workshop nemen we je in vogelvlucht mee langs de belangrijkste punten van de omgevingswet, hoe vandaag en morgen aan elkaar zijn verbonden, wat de veranderingen betekenen voor jouw medewerkers en hoe jij daar mee aan de slag kunt gaan.

Aan het einde van de bijeenkomst…

• Weet je wat de Omgevingswet (in vogelvlucht) inhoudt
  • Heb je inzicht wat de doelen van de Omgevingswet betekenen voor jouw medewerkers
  • Heb je inzicht in jouw rol als leidinggevende in de veranderingen die de Omgevingswet vraagt
  • Heb je inzichten om je rol in te kunnen vullen
  • Heb je samen met andere leidinggevenden ervaringen gedeeld en geoefend

Deze workshop is nadrukkelijk bedoeld voor direct leidinggevenden.

Waar en wanneer
Op dinsdag 13 oktober.

Wim Tijssen en Sanne van Deursen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de organisatie van het werkatelier neem je contact op met het secretariaat van het A&O fonds Gemeenten via secretariaat@aeno.nl of 070 763 00 30.

Programma en aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan alleen via de website van het A&O-fonds Gemeenten via onderstaande link. LET OP: Om deelnemers ruim de tijd te geven voor de voorbereidingsopdrachten hanteren we een sluitingstermijn van 2 weken. Aanmelden kan daardoor tot en met maandag 28 september. Om voldoende aandacht en interactie te kunnen garanderen, is het maximaal aantal deelnemers op 20 personen vastgesteld. Dus wees er snel bij!

KLIK HIER VOOR AANMELDEN

Wil je graag mee doen, maar schikt deze datum niet? Je kunt je ook aanmelden voor het online werkatelier op 17 november.