Datum gewijzigd:

Deel deze pagina


Platform Opleidingsprofessionals = GEANNULEERD

7 april 2020 12:00-16:00 uur
De Observant, Amersfoort


UPDATE CORONA-VIRUS: Deze training is wegens de ontwikkelingen rond het coronavirus geannuleerd. Een nieuwe datum zal t.z.t. worden geprikt.

Op dinsdag 7 april vindt van 12.00 tot 16.00 uur weer een bijeenkomst plaats van het Platform Opleidingsprofessionals in De Observant in Amersfoort. (inclusief inlooplunch)

Ontwikkelplan Omgevingswet
Een groot deel van de bijeenkomst zullen we besteden aan een plan van aanpak ‘Ontwikkelen voor de Omgevingswet’. Annemie van Loon, projectmanager HR & Omgevingswet bij het A&O-fonds Waterschappen, zal ons hierin meenemen. In de routekaart ‘Anders werken voor Waterschappen’ gaat het over de stappen ‘Anders Werken, Anders Doen’ en ‘Opleiden’. Veel waterschappen zijn daar nu mee bezig. Om een goed ontwikkelplan te maken is door het A&O-fonds een nieuwe leidraad in de maak die houvast biedt. Voor een groot deel staan we immers voor dezelfde ontwikkelingen. Maar willen we voor onze eigen medewerkers effect bereiken, dan is het nodig om maatwerk te bieden. En waar kunnen waterschappen wel hun krachten bundelen? Hiermee gaan we met elkaar aan de slag. 

Programma
Over de rest van het programma informeren wij jullie later. Mocht je nog zelf iets willen inbrengen voor het programma, dan graag een mail naar Joke Bergshoeff jcbergshoeff@gmail.com.

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman