Datum gewijzigd:

Deel deze pagina


Platform Opleidingsprofessionals (online)

11 juni 09:30-11:30 uur


Op donderdag 11 juni van 9.30 tot 11.30 organiseren we een online bijeenkomst via ZOOM voor het Platform Opleidingsprofessionals. De bijeenkomst kent het volgende programma:

9.30 - 9.35: Opening | Joke Bergshoeff

9.35 - 10.30: Introductie Toolbox Ontwikkelen voor de Omgevingswet | Annemie van Loon
Veel waterschappen zijn al bezig met het maken van een opleidingsplan voor de Omgevingswet voor hun waterschap. Om hen daarbij te ondersteunen heeft het A&O-fonds Waterschappen een digitale Toolbox Ontwikkelen voor de Omgevingswet gemaakt. Deze toolbox is een leidraad, waarmee elk waterschap een handvat heeft om een eigen opleidingsplan op maat te maken. De toolbox biedt een handige structuur en bestaat uit 4 onderdelen met informatie en praktische tips die je verder op weg kunnen helpen. Naar toolbox.

In deze bijeenkomst geeft Annemie van Loon een toelichting op de toolbox, is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen over maken van een opleidingsplan voor de Omgevingswet voor het eigen waterschap. In het najaar volgt een uitgebreidere sessie waarin we samen actief aan de slag gaan met de toolbox.

Aan dit onderdeel kunnen ook niet-leden van het Platform die werkzaam zijn in de sector waterschappen op de Omgevingswet deelnemen.

10.30 - 11.15: Leren en ontwikkelen tijdens de coronacrisis | Joke Bergshoeff
De coronacrisis vraagt om het stimuleren van nieuwe vormen van leren en ontwikkelen. Hoe gaan waterschappen hier mee om? Hoe stimuleer je medewerkers 'op afstand' om te investeren in hun eigen ontwikkeling? In de bijeenkomst geven we tips en delen we onze ervaringen hiermee.

11.15 - 11.25: Mededelingen vanuit het A&O-fonds Waterschappen | Bart de Zwart
Bart de Zwart geeft een update van enkele activiteiten rond ontwikkelen en leren vanuit het A&O-fonds Waterschappen.

11.25 - 11.30: Afsluiting | Joke Bergshoeff

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het onderstaande formulier. je ontvang enkele dagen voor de bijeenkomst een mail met link en instructies voor de online vergadering.

Aanmelden (Nieuwe invoer)

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

checkemail(valid,'email')

Techniek: Dutchbrite, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman