Datum gewijzigd: 4-6-2021

Deel deze pagina


Platform arbeidsmarktprofilering (online)

24 juni 2021 13:00-15:30 uur
Online


Al enkele jaren coördineert het A&O-fonds Waterschappen het Platform arbeidsmarktprofilering in de sector waterschappen. Dit platform is bestemd voor professionals werkzaam bij waterschapsorganisaties op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werving en selectie en on- en offboarding. Doel van het platform is kennisuitwisseling, samenwerking en kwaliteitsbevordering. 

De eerstvolgende bijeenkomst van het platform vindt online plaats op donderdag 24 juni van 13.00 - 15.30 uur. Het programma voor deze bijeenkomst:

Welkom en programma | Bart de Zwart - A&O-fonds Waterschappen 

Vacatureontwikelingen sector waterschappen 2016 - 2020 | Bart de Zwart - A&O-fonds Waterschappen
Aan de hand van de resultaten van de HR-monitor zal Bart een overzicht schetsen van de arbeidsmarkt- en vacatureontwikkelingen tussen 2016 en 2020 in de sector en gaan we hierover met elkaar in gesprek. 

Uit de praktijk: Arbeidsmarktcommunicatie door Waterschap Hollandse Delta | Peter van Leeuwen - Waterschap Hollandse Delta. 
Iedere bijeenkomst van het platform staan we stil bij een verhaal uit de praktijk. Deze bijeenkomst het verhaal van Waterschap Hollandse Delta die onlangs een nieuwe arbeidsmarktcampagne heeft gelanceerd. Peter van Leeuwen vertelt over de visie achter de campagne, de ontwikkeling ervan en deelt zijn ervaringen.

Stand van zaken project sectorale arbeidsmarktcommunicatie | Bart de Zwart - A&O-fonds Waterschappen
Een update wordt gegeven van de verkenning voor de ontwikkeling van sectorale arbeidsmarktcommunicatie.

Trends en ontwikkelingen in recruitment | Koen van Roozen - HetRecruitmentKantoor
Koen van Roozen van HetRecruitmentKantoor neemt ons mee in de belangrijkste trends en ontwikkelingen in recruitment. Aan de hand van zijn presentatie delen we ervaringen in de sector.

Koen werkt al meer dan 20 jaar in de wondere wereld van recruitment. Mensen omschrijven hem als een recruitmentjunkie. Koen leidt recruitmentprojecten, schrijft, adviseert en traint over het vak. Als ondernemer is hij het gezicht van HetRecruitmentKantoor en HetMobiliteitsKantoor. Zijn bedrijven ondersteunen klanten met sourcing, talentpooling, recruitment, outsourcing, selectie in reorganisaties en freelancers met kennis van in-, door- en uitstroom.  

 
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het onderstaande formulier.

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman