Datum gewijzigd: 22-9-2021

Deel deze pagina


Platform inclusiviteit (online)

12 oktober 2021 09:30-12:00 uur
Online


Al enkele jaren coördineert het A&O-fonds Waterschappen het Platform inclusiviteit in de sector waterschappen. Dit platform is bestemd voor professionals bij waterschapsorganisaties op het gebied van inclusiviteit, in het bijzonder de Wet banenafspraak. Doel van het platform is kennisuitwisseling, samenwerking en kwaliteitsbevordering. 

De eerstvolgende bijeenkomst van het platform vindt online plaats op dinsdag 12 oktober 2021 van 09.30 - 12.00 uur. Hieronder het programma voor deze bijeenkomst.

Programma

09.30 uur

Welkom - mededelingen - terugblik op 1e helft 2021
Rondje vragen en ervaringen: Wat hebben jullie gedaan met de resultaten van de monitor?
 

10.10 uur Onbeperkte Denkers
Wat hebben wij bij welke organisatie in de sector waterschappen ondernomen, wat staat er nog op stapel, wat zijn jullie ervaringen  en waar kan jij nog hulp bij gebruiken?
https://waterschappen.onbeperktedenkers.nl/
 
11.00 uur Pauze
 
11.10 uur De Normaalste zaak: terugblik workshop inkoop,
Twee jaar geleden zijn we gestart met een traject om door middel van inkoop en aanbesteding meer mensen uit de doelgroep aan het werk te krijgen binnen de waterschappen. We willen stilstaan bij wat de ervaringen tot nu toe zijn. Kunnen we hier meer mee, zijn er waterschappen die hier ook nog iets mee willen die eerder niet mee hebben gedaan? De collega's van inkoop zijn bij dit agendapunt natuurlijk van harte welkom.
 
11.50-12.00 uur Afsluiting
 

 

 

 

 

 

 

 
 

 


Aanmelden voor de bijeenkomst kan via onderstaand formulier
 

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman