Datum gewijzigd: 28-10-2020

Deel deze pagina


Sectorworkshop Duurzaam werken ONLINE

26 november 2020 09:30-12:00 uur
Online via Zoom


Op donderdag 26 november organiseert het A&O-fonds Waterschappen samen met Berenschot van 9.30-12.00 uur een online sectorworkshop Duurzaam werken. Deze workshop is bestemd voor alle contactpersonen van organisaties waar door Berenschot dit jaar een in-company workshop Duurzaam werken is gehouden. Tijdens deze workshop staat leren van elkaar en inspiratie opdoen centraal. De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door het A&O-fonds Waterschappen en begeleid door Berenschot.

Leren van elkaar
De contactpersonen die betrokken waren bij de in-company workshop Duurzaam werken in hun organisatie, delen tjdens de sectorworkshop met elkaar de ervaringen. Welke dilemma’s heb jij ten aanzien van het verder brengen van duurzaam werken binnen jouw organisatie? Welke kansen zie je? Welke tips en succesfactoren deel je graag met je vakgenoten?

Inspiratie opdoen
Met de in-company workshop Duurzaam werken zijn organisaties weer een stap(je) verder, maar wat is nu de volgende stap? Hoe kom je nu tot een goed beleid? Hoe zorg je dat de acties die worden ingezet op elkaar aansluiten en elkaar versterken? Hoe breng je nu echt focus aan? Hoe kom je tot verbinding met andere thema’s? Tijdens de bijeenkomst bieden we inspiratie hoe je vorm kan geven aan de vervolgstap, mede met ondersteuning van de subsidie van het A&O-fonds Waterschappen.

Aanmelden
Contactpersonen Duurzaam werken kunnen zich via het onderstaande formulier aanmelden voor deze bijeenkomst. Mocht de contactpersoon zelf niet kunnen, dan kan ook een andere persoon die betrokken was bij de in-company workshop deelnemen. Ter voorbereiding neemt Berenschot nog contact met de deelnemers op om input op te halen en te horen wat de verwachtingen zijn van de sectorworkshop.
 

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman