Datum gewijzigd: 29-6-2020

Deel deze pagina


Webinar Willem van Rhenen: werkstress en bevlogenheid

3 september 2020 10:00-11:30 uur
Online


Op donderdag 3 september geeft professor. dr. Willem van Rhenen een lezing over werkstress en bevlogenheid in de vorm van een online webinar. Willem van Rhenen is hoogleraar Engagement & Productivity aan Nyenrode Business Universiteit. Hij geeft vooral onderwijs en masterclasses over bevlogenheid, stress, leiderschap, arbeid(somstandigheden) en productiviteit aan professionals en leidinggevenden. Dit vanuit een theoretisch kader en met een pragmatische vertaling. 

Hij was en is betrokken bij een breed scala aan onderwerpen die de werknemer als focus hebben, of zoals hij het zelf verwoordt: ‘die gaan over het 'menselijk kapitaal'. Hij behaalde zijn doctoraat met het proefschrift 'From stress to engagement'. Hij is (mede)auteur van verschillende nationale en internationale wetenschappelijke artikelen. Daarnaast is hij als Chief Health Officer lid van de Raad van Bestuur bij Arbo Unie. Vanuit deze bestuurlijke rol heeft hij niet alleen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, maar ook voor innovatie en academische werkplaatsen binnen de arbodienst.

Dit webinar is bestemd voor professionals werkzaam binnen de sector waterschappen. Aan het webinar zijn geen kosten verbonden. Voor aanmelden voor dit webinar, vul het onderstaande formulier in.
 

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

gerelateerde thema's

    Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman