Datum gewijzigd: 2-11-2020

Deel deze pagina


Webinar gedragspsychologie en de banenafspraak

17 december 2020 13:00-14:00 uur
Online


Een plekje voor iedereen, óók als je een arbeidsbeperking hebt. Daar staat bijna iedereen achter. Waarom lukt het dan toch niet om altijd voldoende invulling te geven aan de banenafspraak? “80% van de mensen maakt goede voornemens, maar slechts 8% maakt ze waar…”. Welkom in de wereld van gedragspsychologie! Tot voor kort werd gedacht dat mensen in staat zijn keuzes te maken die (rationeel) het meest in ons eigen voordeel zijn of waar we belang aan hechten op de lange termijn. Nog steeds een belangrijke mythe: als we mensen maar genoeg informatie geven en uitleggen waarom iets belangrijk is, dan vertonen ze het gewenste gedrag wel. Automatisch gedrag en allerlei omgevingsfactoren creëeren echter een kloof tussen iets wíllen en het ook daadwerkelijk doen.

Webinar
In het webinar Gedragspsychologie en de Banenafspraak van onderzoeks- en adviesbureau Duwtje, word je geïntroduceerd in het vakgebied gedragspsychologie, leer je een aantal principes over hoe mensen gedragskeuzes maken én hoe je hiermee kunt omgaan in de praktijk.

Voor wie?
het webinar is voor iedereen die werkzaam is binnen de sector waterschappen en zich bezighoudt met de banenafspraak en zichzelf de vraag stelt: “Hoe stimuleer ik binnen mijn organisatie het aannemen van mensen met een arbeidsbeperking?”.

Wanneer?
Het webinar vindt plaats op donderdag 17 december van 13.00 tot 14.00.

Aanmelden
Meld je aan via de volgende link (NIET via het onderstaande formulier!). Aan deelname zijn geen kosten verbonden:  >> AANMELDEN 

Vraagstukken indienen
Heb je specifieke gedragsvraagstukken/vragen waar je mee zit binnen jouw organisatie? Mail ze naar eva@duwtje.com vóór 30 november. Duwjte zal dan proberen deze mee te nemen in het webinar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman