Datum gewijzigd: 02-02-2021

Collegereeks Omgevingswet OR-leden: Meld je nu aan!

dinsdag 2 februari 2021

De collegereeks Omgevingswet voor OR-leden is een vierdelige online mini-cursus die jou alle ins-en-outs geeft die je moet weten over de Omgevingswet. Na de vier ochtendsessies van 90 minuten ben jij helemaal uitgerust om jouw werk met betrekking tot de Omgevingswet aan te pakken. Je kunt je aanmelden voor de gehele collegereeks of voor losse colleges die je specifieke interesse hebben. De collegereeks is een gezamenlijk initiatief van de A&O fondsen Gemeenten, Waterschappen en Provincies en de bonden CNV, FNV en CMHF.

Voor wie
Deze reeks is speciaal bedoeld voor OR-leden en kaderleden van de bonden die aangesloten zijn bij de sector Gemeenten, Waterschappen of Provincies en die interesse hebben in en/of zich goed willen voorbereiden op de naderende inwerkingtreding van de wetswijziging en aan de slag willen met de Omgevingswet. Deelname aan de collegereeks is voor iedereen in de genoemde sectoren kosteloos.

Het programma is opgebouwd langs 4 onderwerpen die elkaar logisch opvolgen.

• College 1 - De Bedoeling door Gelinde Groeneveld – dinsdag 2 maart
  • College 2 – De Werking door Regina Koning – donderdag 4 maart
  • College 3 – De Kansen door Tinka van Vuuren – dinsdag 9 maart
  • College 4 – Aan de slag door Anton Willemsma – donderdag 11 maart

Voor meer info en aanmelden: >> klik hier.