Datum gewijzigd: 29-06-2020

Deel deze pagina


Lancering Gezond & veilig werken academie sector waterschappen

maandag 29 juni 2020


Voor medewerkers in de sector waterschappen is het belangrijk om gezond en veilig te werken. Professionals op het gebied van gezond en veilig werken spelen hierbij een belangrijke rol. Om hen hierbij te ondersteunen lanceert het A&O-fonds Waterschappen vandaag de Gezond & veilig werken academie. Een academie voor én door professionals in de sector waterschappen. Vanaf vandaag is de nieuwe website van de academie 'live'. Hierop zijn alle activiteiten op het gebied van gezond en veilig werken van het A&O-fonds Waterschappen samengebracht. Neem een kijkje op de site en schrijf je in voor één of meer van de activiteten in de rest van het jaar: academie.aenowaterschappen.nl.

Gezond & veilig werken academie
De academie bevat zes onderdelen. Op het digitale Forum vinden professionals andere professionals in de sector, kunnen zij elkaar vragen stellen en kennis uitwisselen. In het Innovatielab werken professionals in de sector samen aan nieuwe kennis en producten. In de Digitheek vindt men instrumenten en publicaties op het gebied van gezond en veilig werken. In een Bootcamp werken professionals actief samen aan de oplossing voor een gemeenschappelijk knelpunt in hun organisatie. In de sectortrainingen wordt sectorspecifieke kennis getraind. Tot slot kunnen professionals zich tijdens een collegetour laten inspireren door een exepert en verdieping krijgen op een thema. Bekijk de onderstaande animatie voor een inkijkje in de academie.

 


Online Lanceringsweek
Van 29 juni tot en met 2 juli vindt online de Lanceringsweek plaats van de academie. In deze week krijgen professionals op het gebied van gezond en veilig werken een proeverij van het aanbod in de academie. De online proeverijen worden uitgezonden vanuit een speciaal ingerichte gezond en veilig werken academie studio in Den Haag. Voor het volledige programma van deze week: klik hier. 

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman