Datum gewijzigd: 01-10-2021

Deel deze pagina


Organisaties tekenen voor Onbeperkte Denkers

vrijdag 1 oktober 2021


Binnen de sector waterschappen ondertekenden afgelopen maanden al vijf organisaties het commitment voor het ondersteuningsprogramma Onbeperkte Denkers: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, GBLT, Hoogheemraadschap van Rijnland, Waterschap Zuiderzeeland en Waterschap Noorderzijlvest. Met ondertekening van het commitment geven deze organisaties een krachtig signaal af: wij maken serieus werk van de banenafspraak!

Het programma Onbeperkte Denkers in de sector waterschappen is met een vliegende start begonnen. Er is een aansprekend stappenplan gemaakt om binnen de sector bewustwording, enthousiasme en activatie op de banenafspraak tot stand te brengen. Het programma is een gezamenlijk initiatief van het A&O-fonds Waterschappen, de Vereniging werken voor waterschappen en de vakbonden FNV en CNV. Voor meer informatie over het programma, bezoek de website waterschappen.onbeperktedenkers.nl.

De komende maanden gaan wij met de eerste organisaties die een commitment hebben getekend actief aan de slag om met sprankelende activiteiten, zoals de ODE-uitreiking, pop-ups, workshops en escaperooms, de banenafspraak intern verder op de kaart te zetten. Wil jouw organisatie ook meedoen? Laat het ons weten! Mail info@onbeperktedenkers.nl.

Over de aanpak van het programma is een kort, maar krachtige filmpje (1:34 min) gemaakt. Zie hieronder. Voel je vrij om het te delen binnen en buiten je organisatie!
 

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman