Datum gewijzigd: 23-10-2020

Deel deze pagina


WERKcongres 2020: inschrijving geopend

vrijdag 7 februari 2020


Wil jij weten wat de laatste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zijn? Hoe je de inzetbaarheid van ambtenaren bevordert? Hoe de rol en positie van de ambtenaar zich door de tijd heen ontwikkelt? En wat overheidsorganisaties kunnen doen om hun prestaties te verbeteren? Dan is het WERKcongres 2020, op donderdag 19 maart in Den Haag, interessant voor jou.

Tijdens het WERKcongres, een initiatief van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, presenteren experts de belangrijkste resultaten uit het WERKonderzoek, een grootschalig onderzoek over werken in en aan overheidsorganisaties. Thema's zijn: inzetbaarheid, werkklimaat, organisatiecultuur, productiviteit, leiderschap, integriteit en inclusiviteit. Ook aanverwante onderwerpen krijgen een podium op het congres. Zo delen winnaars van de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie hun lessen en toont BZK de eerste resultaten van het project De top kijkt om: hoe kun je effectief handelen als bewindspersoon of topambtenaar?

Wat kun je nog meer verwachten? Bijdragen van Ben Tiggelaar (bestseller-auteur en gedragswetenschapper) en Japke-d. Bouma (schrijver van o.a. Survivalgids voor de kantoorjungle en Mag ik even iets tegen je aanhouden). Er zijn twee rondes aan waardevolle deelsessies en voldoende mogelijkheden om kennis te maken én kennis te delen met vakgenoten vanuit alle sectoren. Voor meer informatie een aanmelden: klik hier
 

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman