Datum gewijzigd: 21-04-2019

Deel deze pagina


Pensioen

 

HR checklist ‘Wegwijs in uw pensioen'
APG heeft een elektronische checklist voor P&O'ers ontwikkeld. Deze tool is online beschikbaar. In deze digitale checklist vind je snel en makkelijk antwoorden op vragen als:

  • Hoeveel pensioen bouwt mijn medewerker op?
  • Moet mijn medewerker iets regelen voor zijn pensioen nu hij gaat samenwonen?

Je kunt de HR checklist downloaden via volgende link: HR Checklist

Ook kan je de checklist met een embed code op jullie intranet of interne website plaatsen. Ben je nog niet aangemeld, dan kun je je eenmalig aanmelden op de site.

Voor meer pensioenvragen, neem contact op met je relatiemanager bij APG.

Financiële loopbaanplanner
Voor medewerkers die niet alleen zicht willen krijgen op hun pensioen, maar hun totale financiële situatie na het bereiken van de pensioenleeftijd, is de Financiële loopbaanplanner van het A&O-fonds Waterschappen gratis beschikbaar. De Financiële loopbaanplanner is het digitale online instrument van MijnGeldzaken dat medewerkers een compleet beeld geeft van hun huidige financiële huishoudboekje: inkomen, vermogen, pensioenopbouw en uitgaven. Zo weet de medewerker precies hoe hij of zij er nu voor staat. Het kan vervolgens in verschillende scenario’s laten zien wat een verandering in het werk of de privésituatie voor financiële gevolgen heeft. Zowel nu als later. Klik hier voor meer informatie over de Financiële loopbaanplanner.
 

 

 

Ontwerp RUURD's, techniek: Dutchbrite, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman