Datum gewijzigd: 26-10-2021

Deel deze pagina


Platform loopbaanprofessionals


Het A&O-fonds Waterschappen faciliteert een sectoraal platform voor loopbaanprofessionals.

Doel en doelgroepen
Doel van het platform is om middels actieve kennisuitwisseling de positie, kwaliteit en effectiviteit van zowel interne- als externe loopbaanprofessionals die werkzaam zijn binnen de sector waterschappen te versterken. Het platform kent twee doelgroepen:

  • Loopbaanprofessionals die werkzaam zijn binnen waterschapsorganisaties en op individueel niveau medewerkers coachen/adviseren rondom loopbaanontwikkeling en mobiliteit (loopbaancoaches, loopbaanadviseurs, mobiliteitsadviseurs etc).
     
  • P&O-ers werkzaam binnen waterschapsorganisaties die verantwoordelijk zijn voor de organisatie en coördinatie van zowel interne- als externe loopbaanprofessionals voor het op individueel niveau medewerkers coachen/adviseren rondom loopbaanontwikkeling en mobiliteit.

Jaarlijks vinden er een tweetal bijeenkomsten plaats van het platform. Het samenstellen van het programma van deze bijeenkomsten vindt plaats in overleg met de leden van het platform. 

Aanmelden als lid platform
Behoor jij tot de doelgroep van het platform en wil je lid worden hiervan? Stuur dan een mail naar info@aenowaterschappen.nl. Je komt dan op de mailinglijst en we houden je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rond het platform.

Vragen
Mocht je nog vragen hebben over het platform, dan kan je contact opnemen via e-mail info@aenowaterschappen.nl.


 

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman