Datum gewijzigd: 22-09-2021

Deel deze pagina


Praktijkvoorbeelden


Praktijkvoorbeelden
Omdat we veel van elkaar kunnen leren, willen we graag jullie ervaringen delen. Dat doen we in het Leernetwerk maar kan ook met praktijkvoorbeelden op de website. We doen hierbij graag een appèl op jullie om praktijkvoorbeelden aan te leveren zodat we deze op de website kunnen publiceren. Denk hierbij ook aan publicaties op jullie eigen intranet of het eigen magazine. Vind je het lastig om dit aan te leveren, neem dan even contact met ons op. We helpen je graag om dit aan te leveren want jullie informatie kan heel waardevol zijn voor andere waterschappen.

Waterschap De Dommel
Waterschap De Dommel wil in vijf jaar vijftien arbeidsbeperkten een werkplek bieden. Daarmee verhoogt De Dommel het tempo van de Wet banenafspraak. Het gaat niet vanzelf, vertellen leidinggevende Hein Elemans en personeelsconsulent Anne Martine Lang. Klik hier voor hun verhaal.

Hoogheemraadschap van Delfland
Bij het Hoogheemraadschap van Delfland vindt men het belangrijk om een werkgever te zijn waar iedereen welkom is en zich thuis voelt.
Door te denken in mogelijkheden hebben zij meerdere collega's kunnen verwelkomen en enorme stappen gezet. Resultaat is dat het aantal collega's met een afstand tot de arbeidsmarkt meer dan verdubbeld is. Klik hier voor hun verhaal. Het voorbeeld is ook terecht gekomen op de website www.opnaarde25000.nl, klik hier voor om het artikel ‘Diversiteit vergroten en vooroordelen doorbreken’ te lezen.

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
Een praktijkvoorbeeld van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is ook gepubliceerd op de website www.opnaarde25000.nl. Klik hier om het artikel ‘Corona verschuift aandacht naar behoud!’ te lezen.

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman